Adresa a kontakt
Přístavní 1321, 635 00 BrnoNaši řezníci

Zárukou řeznické kvality je Otto Křeček už víc než 30 let. Pod palcem má spolu s Vilémem Kryštofem prodejnu v Brně-Bystrci, kterou jsme otevřeli v roce 2019. Jeho prioritou je kvalita a vzhled masa. A které je podle něj nejlepší? Hovězí zadní. Sám si rád pochutná na vepřové pleci.

Řezníkem je Vilém Kryštof už víc jak 12 let. Potkat se s ním můžete v brněnské prodejně v Bystrci, kde tvoří sehranou dvojici s kolegou Otto Křečkem. Prioritou je pro něj kvalita masa a jeho vzhled a prezentace v pultu. Nejraději má vepřové maso, speciálně bůček a krkovici, které také rád doporučí zákazníkům.
Podporujeme lokální kvalitu
Pečlivě vybíráme i lokální dodavatele, kteří sdílí stejnou filozofii jako my a pro něž je také důležitá česká kvalita, čerstvost a poctivé řemeslo.
Na tuto prodejnu hledáme
Pro tuto prodejnu momentálně nenabízíme žádné volné pozice.